понеделник, 22 февруари 2010 г.

Уникален подарък за рожден ден - пеперуда


Уникален подарък за рожден ден може да бъде една нова тенденция навлизаща на нашия пазар и доста добре позната в чужбина при избирането на подарък за познат или любим. Пеперудата е символ на любовта и благополучието. Жива пеперуда може да бъде закупена онлайн или от зоомагазини, които предлагат този вид животни. Много хора мислят, че нестандартните подаръци за рожден ден са просто пари хвърлени на вятъра и безполезен подарък за празнуващия, но те са и изражение на вашия нестандартен подход и уважение към празнуващия рожден ден.

Цената на една жива малката тропическа пеперуда е около 60 лева, а голямата е с 20 лева по-скъпа. При условие, че вземете две бройки, цената за големите тропически пеперуди става 130 лева и така можете да ползвате отстъпка от единичната цена на всяка пеперуда. Подаряването на двойка пеперуди символизира любовта към близкия и носи късмет на получателя си.

Цената на по-малките пеперуди съответно е: 3 за 150 лева и 5 за 150 лева. Ако сте решили да правите 'голям' подарък от цяла плеяда пеперуди ще трябва да се бръкнете около 300 лева и така можете да разчитате на ято пеперуди.

И не последно място е добре да уведомите новия собственик на екзотичния подарък за начина на изхранване на новия домашен любимец. Пеперудите се подхранват с мед или захар разтворени във вода.

Няма коментари:

Публикуване на коментар